ITV Studios Academy

Wanneer jij je ontwikkelt groeien wij ook. Daarom besteden wij veel aandacht aan ontwikkeling door middel van de ITV Studios Academy. Hier kun je terecht voor allerlei interne cursussen en workshops. Van scriptschrijven, regie en casten tot redactie, budgetteren voor producties en nog veel meer.

Deze opleidingen zijn kort, intensief en vinden een paar keer per jaar plaats. Je krijgt op de ITV Studios Academy les van de beste mensen uit het vak. Bevlogen experts met een lange staat van dienst. Die het leuk vinden jou te helpen om beter te worden in je vak. Zodat niets je in de weg staat om jezelf naar een hoger plan te tillen.

ITV Studios Academy

Naast deze interne opleidingen bieden we je ook de meest uiteenlopende trainingen. Van gesprekstechnieken, leidinggeven tot time management, communicatie en persoonlijke coaching.

Voor deze trainingen werken wij nauw samen met verschillende opleidingsorganisaties. Zodat je in je werk op de beste manier wordt ondersteund. En je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. De ITV Studios Academy maakt het allemaal mogelijk...

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Click to here to view our cookie policy.

Dismiss